Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

INFORMATIVNI DAN 2023

Torek, 07.02.2023

Letos spet vabimo vse fante in dekleta, ki vas v času obiskovanja srednje šole ali študija na FOV zanima bivanje v našem domu, da nas obiščete na informativnih dnevih v petek ali soboto, 17. in 18. 2. 2023.

V petek bosta osrednji predstavitvi dela in življenja v domu ob 11.00 in ob 17.00 v mladinski sobi, prav tako v soboto ob 11.00. 

Bodoči DIJAKI si Osnovne informacije lahko preberete v gradivih, kjer sta vam na voljo tudi prijavnica za sprejem v dijaški dom in vloga za subvencionirano bivanje v domu (če sta v kateremkoli dijaškem domu v Sloveniji istočasno dva otroka iz iste družine).

Potrebne informacije boste lahko dobili tudi ŠTUDENTI, ki se nameravate prijaviti za bivanje v domu naslednje študijsko leto. Kako so videti študentske sobe in  apartmaji, si oglejte v našem videu, več o postopku vpisa pa preberite na zavihku Študentski dom

Galerija

  • Vhod v dom
  • Dom