Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Ponovno obratovanje hostla Dom

Torek, 11.05.2021

Glede na zadnje vladne odločitve v zvezi s sproščanjem ukrepov proti širjenju novega koronavirusa bomo tudi v DŠD Kranj ponovno omogočili kratkotrajne nastanitve v našem hostlu.

Prenočevanje in prehrano bomo po dogovoru zagotavljali športnim, kulturnim in drugim skupinam, ki potrebujejo nastanitev v času srečanj, turnirjev, tekmovanj v Kranju, in tudi skupinam v tranzitu. Pri tem bomo upoštevali vsa aktualna priporočila NIJZ in drugih strokovnih organov. Predvsem opozarjamo na osnovne ukrepe - umivanje in razkuževanje rok, maska, razdalja - in tudi vse ostale, ki jim moramo slediti v prizadevanjih za  čim prejšnjo omejitev epidemije.

V domu bodo lahko bivali gostje, ki bodo s potrdili izkazali, da so Covid-19 že preboleli, da so bili proti njemu cepljeni ali da imajo negativen izid testiranja, ki ne sme biti krajši od 48 ur. Če gost ustreznega dokazila nima ali ga ne želi predložiti, mu vstop v dom ne bo dovoljen.

V času trajanja epidemije bomo omogočali nastanitev in prehrano samo skupinam in ne tudi individualnim gostom. Bivanje je omejeno na največ 5 noči.

Vljudno prosimo, da si preberete podrobnejša navodila in informacije pod zavihkom Hostel.