Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Vračanje v študentski dom

Petek, 23.04.2021

Študenti se lahko vrnete v študentski del DŠD Kranj od srede dalje.

Spoštovani študenke in študenti visokih in višjih šol,

vsi tisti, ki ste zaradi znanih anticovid ukrepov morali zapustiti študentski dom v času epidemije in posledično zaprtja doma, se v dom lahko vrnete naslednji teden od vključno srede, 28. 4. 2021 dalje.

Obvezna je vnaprejšnja najava prihoda na info@dsd-kranj.si, ker imate blokirane kartice za vstop in jih je potrebno odblokirati. Poleg tega se pred prihodom prepričajte, da imate poravnane vse finančne obveznosti do DŠD Kranj. Študentje iz tujine bodite pozorni na trenutne ukrepe oz. odloke v zvezi s prehajanjem državnih meja. https://www.gov.si/teme/koronavirus-sars-cov-2/prehajanje-meja/

Obenem vas obveščamo, da vam bo z dnevom vrnitve v študentski dom ponovno začela teči polna obveznost poravnavanja stanarine, ki je v času zaprtja domov zaradi epidemije mirovala.

Prosimo, da spoštujete vse ukrepe NIJZ v zvezi s preprečevanjem širjenja koronavirusa in sledite tudi internim navodilom in prilagoditvam domskega reda.

Dobrodošli nazaj!