Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Obvestilo dijakom

Torek, 11.08.2020

Obvestilo v zvezi s prihodom in nastanitvijo v dom pričakujte do 21. avgusta.

Tako starim kot novim dijakom bomo po prejetih navodilih s strani ministrstva (predvidoma 21. avgusta) poslali sporočilo z natančnejšimi informacijami in napotki za prihod in nastanitev v novem šolskem letu.

STARI DIJAKI, ki nadaljujete šolanje in boste tudi letos bivali v domu, se za bivanje ne prijavljate ponovno, nastanitvena pogodba velja za ves čas trajanja srednješolskeg izobraževanja. Vljudno pa prosimo tiste, ki boste sicer še naprej hodili v šolo v Kranju, pa NE želite več bivati v dijaškem domu, da nam to sporočite čim prej, najkasneje do 20. avgusta. 

DIJAKI NOVINCI ste od nas že prejeli v podpis nastanitveno pogodbo, ki ste jo v skladu s področno zakonodajo morali poslati nazaj v 15 dneh. Za tiste, ki je niste vrnili v tem času, velja, da odstopate od prijave za bivanje v dijaškem domu, zato vas bomo izbrisali s seznama prijav. Če je morda med vami še kdo, ki je podpisano pogodbo pozabil vrniti, naj to stori takoj, vsaj do konca tega tedna oz. do 14. avgusta.

DIJAKI TUJCI, ki prihajate iz držav, ki so na rdečem korona seznamu, morate po prehodu meje obvezno v 14-dnevno karanteno. Zato svetujemo,, da pridete v Slovenijo dva tedna pred začetkom pouka. Obenem pa vas obveščamo, da karantene v dijaškem domu ne morete načrtovati.