Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Vpis dijakov novincev

Sreda, 01.07.2020

Obveščamo dijake-novince in njihove starše, da bo potekal vpis v DŠD Kranj na sedežu doma na Kidričevi 53 v Kranju do vključno ponedeljka, 6. 7. 2020.

Dijaki-novinci, ki ste oddali prijavnice za vpis v DŠD Kranj, ste z naše strani nato prejeli obvestilo, da bo vpis v dom potekal ob istih dnevih kot vpis v izbrano srednjo šolo. Ker so se nekatere šole odločile, da izvedejo vpis kar preko pošte oz. elektronsko, smo prejeli nekaj vprašanj, kako je zdaj z vpisom v dijaški dom. 

Zato vsem kandidatom za vpis in njihovim staršem sporočamo, da se je v dom mogoče vpisati osebno do vključno ponedeljka, 6. 7. 2020, vsak dan med 7. in 15. uro. Tak način vpisa priporočamo, saj ob prihodu prejmete in lahko že podpišete nastanitveno pogodbo in dobite odgovore na svoja morebitna vprašanja.

Tistim, ki se do navedenega datuma ne boste prišli vpisat osebno, pa bomo Pogodbe o nastanitvi poslali po pošti in vas zaprosili, da nam jih izpolnjene in podpisane vrnete v 15 dneh, saj v nasprotnem primeru v skladu s področno zakonodajo velja, da odstopate od prijave za vpis v dijaški dom.

Vabljeni v čim večjem številu, da se oglasite na naši upravi in da izvedemo vpis z osebnim stikom, pogovorom in oddajo vseh potrebnih dokumentov! Obenem želimo vsem mirno, prijetno in zdravo poletje, uživajte v počitnicah in na svidenje v jeseni!