Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Obvestilo za dijake zaključnih letnikov

Ponedeljek, 04.05.2020

Dijaki, ki boste prišli v šole 18. 5. 2020, se boste lahko nastanili v dom v nedeljo, 17. 5. 2020, od 18. ure dalje. POZOR - obvezna je vnaprejšnja najava, prijavite se najkasneje do petka, 15. 5. 2020!

Zdaj je že zano, da se bodo z dnem 18. 5. 2020 v šole vrnili maturanti in ostali dijaki zaključnih letnikov ter tisti dijaki nižjih letnikov, ki se izobražujejo na domu in pri tem nimajo dovolj ustrezne tehnične podpore ali pa potrebujejo dodatno učno pomoč pri utrjevanju snovi.

Za vse te dijake bo možen prihod v dom v nedeljo, 17. 5. 2020, od 18. ure dalje. V dijaških domovih bo veljal protokol, predpisan s strani strokovnih inštitucij, ki ga bomo upoštevali tudi v našem domu: v vsako sobo bo lahko nastanjen samo en dijak, tudi v jedilnici bo za mizo lahko samo po eden, ne bo skupinskih aktivnosti, individualne pomoči pri učenju in nobenih dejavnosti, ki bi zahtevale neposredno bližino in kontakt, predpisan bo strog higienski režim ipd. Vsak dijak, ki bo prišel v dom, bo moral podpisati dogovor o spoštovanju tega protokola, sicer v domu ne bo mogel bivati.

Da bomo lahko pripravili vse potrebno za nastanitev, vljudno prosimo vse dijake zaključnih letnikov, da nam najkasneje do petka, 15. 5. 2020, na e-naslov info@dsd-kranj.si sporočite, ali boste prišli v dom v času pred maturo oz. zaključnim izpitom in kdaj boste prišli

Posebej poudarjamo, da  bo možna nastanitev samo po predčasni prijavi! Dijakov, ki se ne boste prijavili za bivanje, pa se boste potem vseeno želeli namestiti, žal ne bomo mogli sprejeti.

Domska kuhinja bo delovala, tako da bodo v času bivanja poleg nastanitve omogočeni tudi vsi obroki. Za čas bivanja boste dijaki prejeli po eno zaščitno masko na dan.

V gradivih si preberite Pravila bivanja v DŠD Kranj v času koronavirusa in Izjavo dijaka pred ponovnim prihodom v dom, ki jo polnoletni dijaki ob prihodu podpišete sami, za mladoletne pa starši.