Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Obvestilo o zaprtju DŠD Kranj

Četrtek, 12.03.2020

Zaradi širitve koronavirusa in v skladu z navodili bo DŠD Kranj od petka, 13. 3. 2020, zaprt.

Obveščamo vse dijake in njihove starše, da Dijaški in študentski dom Kranj od petka, 13. 3. 2020 dalje, ne bo opravljal svoje osnovne dejavnosti - javne službe - in bo v skladu z aktualnim stanjem in zadnjimi infoprmacijami ZAPRT.

To pomeni, da dijaki dom v petek zapustite in se vanj ne vračate do preklica. 

Ker z naslednjim tednom ni tudi predavanj po fakultetah, študente v študentskem delu doma pozivamo, da - v kolikor nimajo nujnih obveznosti - prav tako odidejo domov. Tistim, ki tega ne morete storiti (tuji študenti in tisti, ki opravljate študijsko prakso ali imate druge neodložljive obveznosti), zagotavljamo bivanje tudi v času ukrepa začasnega prenehanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti. Prosimo pa, da nam preko e-maila info@dsd-kranj.si sporočite, da ostajate v domu ter nam na ta način pomagate zagotavljati nadzor in spremljanje stanja v domu. Če pa pri sebi opazite kakršnokoli spremembo zdravstvenega stanja (vročino, kašelj, težave z dihanjem), nas o tem nemudoma obvestite, da vam damo nadaljnje informacije.

Prosimo, da spremljate tekoče podatke v medijih in informacije uradnih služb kot tudi nadaljnje objave na naši spletni strani. O vseh spremembah vas bomo sproti in tekoče obveščali.

Zahvaljujemo se za razumevanje in vas vse skupaj ponovno pozivamo: RAVNAJMO ODGOVORNO, DELUJMO PREVENTIVNO! Upoštevajte navodila za preprečevanje širjenja okužbe (pravilno in pogosto umivanje rok, higiena kašlja in druga priporočila), odpočijte si in predvsem - ostanite zdravi!