Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Informativni dan

Nedelja, 02.02.2020

Učenke in učence, ki zaključujete osnovno šolo in nameravate nadaljevati šolanje na eni od srednjih šol v Kranju, prijazno vabimo na informativni dan tudi v naš dom.

V dijaškem domu kvalitetno poskrbimo za osnovne potrebe naših dijakov (bivanje, prehrana, varnost...), nadziramo izpolnjevanje šolskih obveznosti, pomagamo pri učenju, omogočamo razvoj socialnih veščin ter usmerjamo mlade na poti k odraslosti in samostojnosti.

Dragi devetošolci, spoštovani starši, na informativni dan v Dijaški in študentski dom Kranj vas vabimo v petek, 14. februarja 2020, med 8. in 18. uro z osrednjo predstavitvijo doma ob 11.00, in v soboto, 15. februarja 2020, med 8. in 12. uro.

Podali vam bomo nekaj osnovnih informacij o življenju in delu v domu, odgovorili na vaša vprašanja in vas tudi popeljali po domskih prostorih, starši pa boste dobili vsa pojasnila v zvezi z zagotavljanjem celovite oskrbe vaših otrok v domu.

Prijazno vabljeni!

Gradiva