Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Med dijaki DŠD Kranj tudi udeleženci zimskih OI 2018!

Ponedeljek, 29.01.2018

Med udeleženci letošnjih zimskih Olimpijskih iger v Južni Koreji so tudi nekateri uspešni mladi športniki, ki bivajo v našem domu.

Le nekaj dni nas še loči od letošnjega najpomembnejšega zimskega športnega dogodka - Olimpijskih iger 2018 v Južni Koreji. Med 71 športniki, ki bodo zastopali Slovenijo, je tudi nekaj dijakov našega doma, ki svoje šolske obveznosti uspešno usklajujejo z udejstvovanjem v športu: Nika Križnar, Vid Vrhovnik in Timi Zajc se začasno poslavljajo od vrstnikov v dijaškem domu in se odpravljajo na svoje prve olimpijske igre, kjer se bodo borili za čim boljše uvrstitve z najboljšimi na svetu. Doma pa bomo stiskali pesti in navijali zanje!

Tudi alpski smučar Štefan Hadalin, kombinatorec Marjan Jelenko ter skakalci Anže Semenič, Maja Vtič in celo Peter Prevc, ki bodo tudi zastopali Slovenijo v Pjong Čangu, so bili pred nekaj leti dijaki našega doma. Upamo, da imajo lepe spomine na bivanje pod našo streho in jim želimo čim več uspeha na letošnjih igrah in na vseh prihodnjih tekmovanjih!