Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Domijada 2017

Petek, 21.04.2017

Odličen uspeh petih naših predstavnikov.

Za nami je ena najuspešnejših Domijad v zadnjem desetletju. Kljub temu, da fotografija Gregor Šena, s katero smo sodelovali na natečaju, ni prišla v ožji izbor izdelkov, ki so predstavljali letošnje geslo »Povezani zmagujemo«, je pa zato pet dijakov, predstavnikov DŠD Kranj več kot odlično in z združenimi napori zastopalo svojo institucijo.

Tako sta Nejc Cafuta in Ožbej Jelen priborila 3. mesto v tekmah namiznega tenisa (s tem sta nadaljevala uspeh Kristjan Pristova in Nejca iz leta poprej), Rok Jelen 3. uvrstitev v teku posameznikov, iz med vseh štirih tekačev (Ožbej Jelen, Vid Vrhovnik, Brecl Gašper in Rok Jelen) pa zadnji trije še 2. mesto v ekipnem teku.

Zadovoljiv uspeh je predstavljala tudi akcija zbiranja novih šolskih potrebščin. V njej, skupaj s prispevkom DŠD Kranj, je bilo zbranih 104 potrebščin, ki so bili predani ZPMS Ljubljana-Polje oz. ga. Ogulin.

Letošnja Domijada je tako za nami, a dijaki že pogledujejo v smeri novih izzivov.


Za več utrinkov iz prireditve je dosegljivo preko spodnjih povezav:

- Uradna spletna stran 55. Domijade

Foto utrinki (na FB Dijaški in študentski dom Kranj) iz:
- otvoritve
- okrogle mize
- tekme namiznega tenisa in ustvarjalnih delavnic
- razstave fotografskih in likovnih izdelkov ter izdelkov iz ustvarjalnih delavnic
- kulturnega programa in kasnejšega družabnega večera
- teka dijaških domov

 

(ves foto in video material je bil posnet in urejen s strani zaposlenega (m.A.Ž.) DŠD Kranj)