Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Naši športniki

V DŠD Kranj biva mnogo dijakinj in dijakov s statusom športnika. Po panogah prevadujejo športnice in športniki zimskih športov (nordijci in nordijski kombinatorci), ob njih pa še plavalke in plavalci, košarkarji in nogometaši. Posebnost teh mladih je, da morajo poleg svojih rednih šolskih obveznosti opraviti še vsakodnevne nekajurne treninge, ob tem pa veliko svojega časa preživijo tudi na športnih srečanjih in tekmovanjih, kar pomeni, da so velik del šolskega leta odsotni iz dijaškega doma in od pouka. 

Del svoje srednješolske športno-izobraževalne poti so v DŠD Kranj preživeli med drugimi tudi: Peter Prevc, Jurij Tepeš, Anže Lanišek, Anže Semenič, Jaka Hvala, Cene Prevc, Marjan Jelenko, Gašper Berlot, Maja Vtič, Eva Logar, Štefan Hadalin, Bor Pavlovčič, Vid Vrhovnik, Timi Zajc, Nika Križnar in številni drugi.

Veseli smo, da smo (bili) del življenjske poti naših uspešnih mladih športnikov! Vsem želimo tudi v prihodnje veliko dobre volje, pozitivne energije in veselja ob doseganju novih športnih uspehov!