Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Vpis v dom

Pred novim študijskim letom podajamo osnovne informacije o oddaji prijavnice za sprejem in bivanje študentov v DŠD Kranj.

VISOKOŠOLSKI ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE, ki uveljavljate pravico do subvencioniranega bivanja v študentskem domu, se prijavite vsako leto na podlagi Razpisa za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih. Prošnjo za sprejem oddate z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ. POstopek vpisa izvede Študentska pisarna v Ljubljani. Če boste študirali v Ljubljani, subvencijo lahko uveljavljate za bivanje v ljubljanskih študentskih domovih. Letošnji rok za prijavo je 16. 8. 2021.

VISOKOŠOLSKI ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE, ki ne izpolnjujete pogojev za subvencionirano bivanje, ter VIŠJEŠOLCI in TUJI ŠTUDENTI se prijavite za bivanje s prijavnico, ki jo objavljamo v gradivih in ki jo oddaste do 10. 9. 2021. Na obrazcu označite, ali ste višješolec, visokošolski študent brez subvencije ali študent iz tujine. 

Obveščamo vas, da bo 1. 10. 2021 stopil v veljavo nov Pravilnik o bivanju študentov v DŠD Kranj, ki ga pazljivo preberite, saj prinaša določene novosti.

Za prvi vtis o našem domu vas vabimo k ogledu video-predstavitve, ki smo jo pripravili za letošnji informativni dan.