Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Vpis v dom

Pred novim študijskim letom podajamo osnovne informacije o oddaji prijavnice za sprejem in bivanje študentov v DŠD Kranj.

ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE, ki uveljavljate pravico do subvencioniranega bivanja v študentskem domu, se prijavite vsako leto na podlagi Razpisa za sprejem in podaljšanje bivanja študentov višješolskega in visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih. Prošnjo za sprejem oddate z elektronsko vlogo na spletnem portalu eVŠ. POstopek vpisa izvede Študentska pisarna v Ljubljani. Če boste študirali v Ljubljani, subvencijo lahko uveljavljate le za bivanje v ljubljanskih študentskih domovih.

ŠTUDENTI/ŠTUDENTKE, ki ne izpolnjujete pogojev za subvencionirano bivanje, in TUJI ŠTUDENTI se prijavite za bivanje s prijavnico, ki jo objavljamo v gradivih. Na obrazcu označite, ali ste višješolski ali visokošolski študent brez subvencije ali študent iz tujine. 

Priporočamo, da pred oddajo vloge oz. pred vpisom pazljivo preberete Pravilnik o bivanju študentov v DŠD Kranj.

Za prvi vtis o našem domu vas vabimo k ogledu video-predstavitve, ki smo jo pripravili za letošnji informativni dan.