Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Hostel

DŠD Kranj se nahaja v severnem delu mesta. Od prestolnice Ljubljane je oddaljen le 25 km in od letališča 7 km. V eni uri vožnje je mogoče doseči izhodišča za pohodniške ture ali turistična kraja Bled in Bohinj, avtocestna povezava pa omogoča, da v manj kot dveh urah dosežete morje.

Ker smo v osnovi vzgojno-izobraževalni zavod, je največji del postelj od septembra do julija zaseden z dijaki in študenti. Med šolskim letom je prihod večjih skupin možen ob petkih po 14. uri, za manjše skupine in posameznike pa je na razpolago določeno število namestitvenih zmogljivosti, ki jih je mogoče koristiti tudi med tednom. Namestitev in prehrano nudimo po predhodni prijavi in potrjeni rezervaciji.

V času šolskih počitnic sprejemamo najavljene skupine, posamezniki pa se med tednom dopoldan lahko oglasijo na upravi (6 h – 14 h), popoldan v zbornici (18 h – 22 h), po 22 h pa pri nočnem receptorju (22 h – 6 h).

Na dan odhoda je treba sobe izprazniti do 10. ure. Po dogovoru pa je možno zadnji dan sobo uporabljati tudi popoldan, kar se zaračuna po veljavnem ceniku.

Prosimo, da se za vse posebnosti v zvezi z namestitvijo, prehrano, plačilom ipd. dogovorite še pred prihodom.