Dijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom KranjDijaški in študentski dom Kranj
1 2 3 4 5

Hostel

DŠD Kranj se nahaja v severnem delu mesta. Od prestolnice Ljubljane je oddaljen 30 km in od letališča 7 km. V eni uri vožnje je mogoče doseči izhodišča za pohodniške ture ali turistična kraja Bled in Bohinj, avtocestna povezava pa omogoča, da v manj kot dveh urah dosežete morje.

Kot vzgojno-izobraževalni zavod smo pretežno zasedeni z dijaki in študenti, proste kapacitete pa ponujamo na trgu kot hostel. Sprejemamo samo najavljene skupine in izjemoma posameznike. Za bivanje čez vikend rezervacije skupin sprejemamo do srede do 12. ure. Zajtrk in ostale obroke od petkovega kosila naprej zagotovimo le, če šteje skupina najmanj 20 gostov, sicer domska kuhinja ne obratuje.

Prihod večjih skupin je možen ob petkih po 14. uri, za manjše skupine in posameznike pa je na razpolago določeno število namestitvenih zmogljivosti tudi med tednom. Na dan odhoda je treba sobe izprazniti do 10. ure. Po predhodnem dogovoru  je možno zadnji dan sobo uporabljati tudi popoldan, kar se zaračuna po veljavnem ceniku.

Prosimo, da se za vse posebnosti v zvezi z namestitvijo, prehrano, plačilom ipd. dogovorite še pred prihodom.